Effektiv skönhetsvård som är snäll mot din hud

Indy Beauty erbjuder ett komplett och heltäckande skönhetssortiment med produkter som är snälla mot din hud. Vi är ett av få hudvårdsvarumärken som är certifierade av Djurens Rätt och alla våra produkter är 100% veganska och producerade i Sverige. För oss på Indy Beauty är hälsa och skönhet en insida och utsida i harmoni. Vi tycker att du ska ta hand om dig själv för din egen skull och behandla dig själv som du behandlar andra. Love yourself, helt enkelt.

Therése Lindgren

Varumärket Indy Beauty ägs och drivs av Youtube-stjärnan Therése Lindgren, som länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa. Therése kände att hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även länge efterfrågats av hennes följare. Därför har Therése valt att involvera sina följare i varje steg av Indy Beautys utvecklingsprocess, allt från produkt och förpackningsdesign till varumärkesnamn. Resultatet är en effektiv, vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow.

Therése Lindgren driver sedan 2013 en av Sveriges största Youtube-kanaler med över 630 000 prenumeranter och 305 miljoner visningar. Hon är även en stor influencer med över 830 000 följare på Instagram och hade under 2017 en av Sveriges mest lyssnade podcasts. Therése har bland annat vunnit pris för Årets Youtuber på Guldtuben 2015 och 2016, Årets Webbprofil på Kristallengalan 2016 och Årets Business 2017 på Stora Influencerpriset 2017. I november 2016 släppte hon boken Ibland mår jag inte så bra om psykisk ohälsa, som blev årets mest sålda fackbok 2016. I november 2017 kom bok nummer två, Vem bryr sig, som handlar om en vegansk livsstil.

CCS Healthcare

Samtliga produkter från Indy Beauty produceras i CCS Healthcares fabrik i Dalarna. CCS Healthcare är en av Nordens största tillverkare av hudvård och hygienprodukter och har lång och gedigen erfarenhet inom läkemedel och kosmetisk hudvård. CCS startades i Borlänge för 40 år sedan och har sedan dess växt med verksamheter i både Norge, Danmark och södra Sverige.

Genom att låta CCS producera Indy Beautys produkter har vi kunnat säkerställa att produkterna möter marknadens högsta kvalitetskrav. Då CCS har sin tillverkning i Sverige kan vi dessutom garantera goda arbetsvillkor och korta, mer miljövänliga transportsträckor. Produktionen är kvalitetscertifierad enligt ISO9001 och miljöcertifierad enligt ISO14001 och de anställda i fabriken har kollektivavtal genom IKEM, Innovations- och kemiindustrierna i Sverige.

Love yourself.

© 2018. All rights reserved. Integritetspolicy