Effektiv skönhetsvård som är snäll mot din hud

Indy Beauty erbjuder ett komplett och heltäckande skönhetssortiment med produkter som är snälla mot din hud. Indy Beautys produkter är 100% veganska och vi är ett av få skönhetsvarumärken som är certifierat av Djurens Rätt. För oss på Indy Beauty är hälsa och skönhet en insida och utsida i harmoni. Vi tycker att du ska ta hand om dig själv för din egen skull och behandla dig själv som du behandlar andra. Love yourself, helt enkelt.

Therése Lindgren

Varumärket Indy Beauty ägs och drivs av Youtube-stjärnan Therése Lindgren tillsammans med hälsovårdsföretaget Karo Pharma AB. Therése har länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa. Hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även länge efterfrågats av hennes följare. Därför har Therése valt att involvera sina följare i varje steg av Indy Beautys utvecklingsprocess, allt från produkt och förpackningsdesign till varumärkesnamn. Resultatet är en effektiv, vegansk skönhetsserie som ger huden ordentligt med fukt och glow.

Therése Lindgren driver sedan 2013 en av Sveriges största Youtube-kanaler med över 1 miljon prenumeranter och 553 miljoner visningar. Hon är även en stor influencer med över 963 000 följare på Instagram och hade under 2017 en av Sveriges mest lyssnade podcasts. Therése har bland annat vunnit pris för Årets Youtuber på Guldtuben 2015 och 2016, Årets Webbprofil på Kristallengalan 2016 och Årets Business 2017 på Stora Influencerpriset 2017. I november 2016 släppte hon boken Ibland mår jag inte så bra om psykisk ohälsa, som blev årets mest sålda fackbok 2016. I november 2017 kom bok nummer två, Vem bryr sig, som handlar om en vegansk livsstil.

Love yourself.

© 2022. All rights reserved. Integritetspolicy