Effektiv skönhetsvård som är snäll mot din hud

Indy Beauty erbjuder ett komplett och heltäckande skönhetssortiment med produkter som är snälla mot din hud. Indy Beautys produkter är 100% veganska och vi är ett av få skönhetsvarumärken som är certifierat av Djurens Rätt. För oss på Indy Beauty är hälsa och skönhet en insida och utsida i harmoni. Vi tycker att du ska ta hand om dig själv för din egen skull och behandla dig själv som du behandlar andra. Love yourself, helt enkelt.

Om Indy Beauty

Indy Beauty är 100% vegansk hud-och hårvård, grundat av youtube-stjärnan och skönhetsbloggaren Therése Lindgren 2017. Therese kände att det saknades prisvärda och veganska produkter på marknaden och startade då Indy Beauty. Produkterna är snälla mot huden samtidigt som de innehåller ingredienser som vårdar och stärker hud och hår så som hyaluronisyra, ceramider, peptider och antioxidanter. Ansiktsserien består av den rosa serien med basprodukter för en återfuktad och välmående hud och den vita serien, som är parfymfri och passar dig som vill bygga upp huden för framtiden, reducera och förhindra skadad och förtidigt åldrande hud, och samtidigt få fukt och glow!

Indy Beauty är en förkortning av Independent Beauty. Skönhet är på dina villkor och för din egen skull. Det är en känsla; hur du mår – både på insidan och utsidan. Indy Beauty är ett av få beauty-varumärken i Sverige som är certifierade av Djurens rätt. Nyfiken? I serien finns produkter för ansikte, hår och kropp, framtagna för att ge de resultat du eftersöker, men till ett rimligt pris. Vi lyssnar på våra fina kunder och brinner för att ge er nya veganska skönhetsfavoriter <3